Dağ’dan İzmir’e ikinci tahsis müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ kentte zaman zaman yerel iktidar ile AK Parti arasında polemiklere neden olan mezarlık alanı konusuna dair önemli bir açıklamada bulundu.

Dağ geçtiğimiz günlerde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Güzelbahçe Yaka Köyü’ndeki hazine arazisi olan bölgenin mezarlık olarak kendilerine tahsis edilmesi” talebinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylandığını duyurmuştu.

Dağ, sosyal medya hesabından ikinci bir tahsis müjdesi verdi. Dağ, yaptığı açıklamada Sarnıç’ta mevcut alana ek olarak 55 dönüm alanın İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edildiğini söyledi.

Dağ, tahsis belgesinin yer aldığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı;
“İzmir’imizin gündemini meşgul eden konulardan biri olan mezarlık yetersizliğini sorun olmaktan çıkarıyoruz. İlk olarak iki ay önce Güzelbahçe Yaka Köyü’nde hazine arazisi tahsis edildi. Şimdi de Sarnıç’ta mevcut alana ek olarak 55 dönüm alan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edildi.İzmir’imizin ihtiyaçları doğrultusunda gayretle ve samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz.”

GERÇEKİZMİR 

0 Yorum

Yorum Gönder