Genç moto kurye trafik kazası kurbanı!

İzmir’de bir moto kurye daha trafik kazası kurbanı oldu. 

Moto Kurye Haber’de yer alan bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Karabağlar Uğur Mumcu Mahallesi’nde minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü Ercüment İslamoğlu ağır yaralandı.

Ambulansla Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan İslamoğlu’nun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Bekar olduğu öğrenilen İslamoğlu'nun yarın Murat Reis Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. 25 yaşındaki İslamoğlu’nun Hatay/Üçyol’da bir büfe de kuryelik yaptığı öğrenildi.

'KURYELER ÖLÜYOR'
 DHA'ya konuşan kuryenin abisi Mücahid İslamoğlu (35), "Ercüment, sipariş götürüyormuş kaza bu sırada meydana gelmiş. Hastaneye kaldırıldı fakat yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kuryelerin artık yollarda fark edilmesi gerekiyor. Araç sahipleri fark etmiyor. Kuryeler ölüyor, farkındalık oluşturulması gerekiyor" dedi.

 

2023’TE 33 CAN
Moto kuryeler, kimi zaman sipariş yetiştirme baskısı, kimi zaman olumsuz hava koşullarının ve kimi zaman da kendilerini dikkate almayan şoförlerin kurbanı oluyor.  2022’de İzmir’de 15 moto kurye yaşamını yitirirken 2023’te bu rakam 33’e çıktı. Türkiye’de en çok moto kurye ölümün yaşandığı kent de İzmir oldu.

EgedeSonSöz 

0 Yorum

Yorum Gönder