CHP adayı Tugay, Çiğli'de meydan okudu: İzmir'i asla alamayacaksınız!

CHP'de ilçe mitinglerinin ikincisi bugün Çiğli'de düzenlendi.

Mitinge Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar, CHP eski Milletvekili Atilla Sertel, CHP Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan da katıldı. Mevcut başkan Utku Gümrükçü ise şehir dışında olması sebebiyle mitingde yer almadı.

Mitingte ilk olarak konuşan CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar iktidara yürüyeceklerinin mesajını vererek , “Çiğli’de yeni bir dönem başlıyor. 31 Mart’ta biz kazanacağız. Çiğli'de kazanacağız. Yerel seçimler iktidara yürüyüşte bir tarih olacak. Çiğli’nin fikirlerine kulak veren Genel Başkan Özgür Özel’e ve partinin yönetim kademesine teşekkür ederiz. 5 yılda bu genç dinamik Çevre Mühendisi kardeşimiz Çiğli’yi nasıl güzelleştirecek göreceksiniz. Büyükşehir adayımız Cemil Tugay ile mutlaka kazancağız. Bornova’da Ömer Eşki ile tarih yazacağız” diye konuştu. Akar konuşurken sık sık “İşte Başkan işte örgüt” sloganları atıldı.

30 İLÇEYİ DE ALACAĞIZ
Büyükşehir Başkan adayı Tugay ise konuşmalarında ilçelerle ilgili projelerinden bahsetti, seçimle ilgili iddialı konuştu. Tugay, "Bu şehrin yetiştirdiği evlatlarız, karşınızda ailemizle en temiz duygularlayız. Amacımız sizi iyi temsil etmek ve hizmet etmek. Bugün burada olduğunuz için teşekkür ederiz. Sizleri böyle görünce heyecanlanıyoruz. Geçen 5 yılda belediye başkanlığı yaptım. Çiğli ile Karşıyaka iç içedir. Yabancı hissetmiyoruz. CHP yüz yıllık bir parti. CHP çatısı altında hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Tüm yüreğimizle sahip çıkacağız.Diğer partinin adaylarına sesleniyorum. İzmir’i asla alamayacaksınız. Biz varken başaramayacaksanız. 30 ilçeyi de alacağız. Size söz veriyorum. Demokrasi mücadelesi bayrak değişimidir. Sahada olan CHP’yi onurla temsil eden herkese teşekkür ediyorum. Bizden önce senelerce temsil eden tüm belediye başkanlarına ve görevi devraldığımız Başkanımız Soyer ve Çiğli Başkanı Gümrükçü’ye teşekkür ederim. Bu bayrağı daha ileriye hiçbirini diğerinden ayırmayacağız. Ailelerinizden biri olacağız. Bizi yanlış ve kötü işlerde göremeyeceksiniz. Çiğli'yle de Karşıyaka ile de gurur duyuyorum. Çiğli bu dönem daha da şanslı... İZSU’dan alt yapı deneyimi olan bir başkanınız olacak. Ne mutlu size. Onur kardeşimle ağabey kardeş gibi yanınızda olacağız. Başarılı belediyecilik geçireceğimize emin olun. Halk Süt burada başladı. Kooperatifler kuruldu Kocaoğlu başkanımız döneminde. Bu ülkede enflasyon ve yoksulluk yarattılar. Pahalılık yarattılar. İnsanlar bir öğün yer hale geldi. Kira ödeyemez hale geldi. Bunu yaratan kötü yöneten hükümettir. Darda olan vatandaşların yanında olacağız. İzmir kendini kalkındıran, üretimi artıran, ürettiği ile besleyen yönetim olacağız. Aydın bir şehir olarak devam edeceğiz. Bizlere lütfen her zaman inanın. Bu şehri rantçılardan, yalancılardan, ahlaksızlardan koruyalım. Birçok proje hazırladık. Balatçık su basmasın diye çalışacağız. Harmandalı deyince koku değil aklınıza halk oyunu gelecek. Bizlere yetki vermeniz için söz istiyorum”  ifadelerine yer verdi.

Diren Çelik-EgedeSonSöz 

0 Yorum

Yorum Gönder