CHP İzmir'de 'Özel' gün: Adaylar vitrine çıkıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'de İzmir'de 2 gün sürecek önemli mesai için kente geldi. 

CHP Genel Başkan Özel havayoluyla geldiği kentte Adnan Menderes Havalimanı VIP çıkışında CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkan adayları ve parti yöneticileri tarafından karşılandı. 

CHP Genel Başkanı VIP salonunda İzmir heyeti ile bir süre görüşme yaptıktan sonra Manisa'daki evine geçti. 

ADAYLAR VİTRİNE ÇIKIYOR 
Özel bugün kentte önce aday tanıtım toplantısına katılacak. Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısına katılacak .CHP Genel Başkanı önemli mesajlar vermesi beklenen programın ardından Karabağlar'a geçecek ve saat 17.30'da başlayacak halk buluşmasında vatandaşlara seslenecek. 

CHP Genel Başkanı perşembe günü de Manisa'da konakladıktan sonra Cuma günü yapacağı Bakırçay çıkarmasında Dikili, Bergama ve Kınık'ta halk buluşmalarına katılacak. 

HAZIRLIKLAR TAMAM 
Öte yandan CHP İzmir İl Başkanlığı aday tanıtım toplantısı öncesi Karşıyaka Spor Salonu'ndaki hazırlıklar tamamladı. Salon dev bir CHP bayrağının yanı sıra Türk bayraklarıyla donatılırken, son incelemesi de tamamlayan İl Başkanı Aslanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleşecek olan aday tanıtım törenimiz öncesinde son hazırlıkları  ve değerlendirmeleri gerçekleştirdik. Biz hazırız, İzmir hazır!" mesajını verdi.

GERÇEKİZMİR

0 Yorum

Yorum Gönder