Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail bir terör devletidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

-5’inci nesil milli muharip uçağımız Kaan ile ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah 2023 bitmeden Kaan’ın havalandığını göreceğiz.

Ermenistan, Karabağ savaşıyla dersini aldı; yerine oturdu. Şimdide İsrail yöneticileri benzer hezeyanları ifade etmeye başladılar. Hiç merak etmesinler bunların da sonu hüsran olacaktır.

Netanyahu gidicidir. Bütün mesele dünyada haklının yanında yer alacak olanların duruşudur. Bu konuda maalesef beklenen gelişmeler oluyor mu; hayır. Hala olmuyor. Ve Amerika başta olmak üzere batı hep birlikte maalesef ters yüz olarak bu duruma bakıyor. Fransa; önce farklı açıklamalar yapıyor. Daha sonra bakıyorsunuz geri vitese takıyor. Dürüst ol. Yani bir gün öyle bir gün böyle yapma. Sabah başka akşam başka olmayın. Türkiye gibi olun.

- İsrail bir terör devletidir. Hamas'ı terör örgütü olarak ifade ediyorsun. Hamas, Filistin'de seçimlere girip seçimi kazanan bir parti. Ve seçimi kazandıktan sonra haklarını elinden aldınız. Kim aldı; İsrail ve Amerika birlikte aldılar.

- Netanyahu'ya sesleniyorum, sende atom bombası, nükleer bomba var ve bununla tehdit ediyorsun. Neye sahip olursan ol gidicisin. 

- 2 yüksek yargı organı arasında ortaya çıkan içtihat farkını darbe olarak nitelemek utanmazlıktır. 

DHA

0 Yorum

Yorum Gönder