Erdoğan'dan İzmir'de 'Atatürk maskesi' çıkışı, CHP'ye ve Özel'e sert sözler!

Yerel seçimlere 21 gün kala siyasi partilerde saha çalışmaları ve mitingler tam gaz devam ediyor. 

İzmir'de bugün kampanya sürecinin en önemli günlerinden biri yaşandı. İzmir AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gündoğdu Meydanı'nda halka sesleneceği miting öncesi havayoluyla kente geldi. Adnan Menderes Havalimanı'nda İzmir Valisi Süleyman Elban tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan buradan direkt olarak Gündoğdu Meydanı'na geçti. 

 

'DUYANLARA, DUYMAYANLARA' VE O MESAJLA SELAMLADI
Erdoğan Gündoğdu Meydanı’na ‘Duyanlara, duymayanlara’ şarkısı ve büyük sevgi gösterileri eşliğinde çıktı.  Cumhurbaşkanı Gündoğdu Meydanı’na, “31 Mart akşamı bu coşkuyu semalara yükseltiyor muyuz?” diye seslendi. 

Erdoğan’ın öne çıkan mesajları şöyle: 
İzmir’in yaralarını sarmaya az kaldı. Ama durmayacağız, ana kademe, kadın kolları, gençler… 20 gün durmak yok. Ve 31 Mart akşamı İzmir bir başka güzel olacak. Ben buna inanıyorum. 

Bir asır önce düşmandan kurtuldu ama epeydir eser ve hizmet fukulalarından yakasını kurtaramadı. İzmir ihmallerin pençesinde hep yerinde saydı. Türkiye tarihinin en büyük atılımlarıyla büyürken bu şehir hak ettiğinden yerel yönetimler açısından maalesef çok azını aldı. Hükümet olarak İzmir’e verdiğimiz destekler yereldeki umursamazlık sebebiyle arzu ettiğimiz etkiyi göstermedi. Sizleri mecliste ve belediyelerde temsil etsin diye yetki verdikleriniz şimdi nerede? 

"ATATÜRK MASKESİNİ TAKIP YAN GELİP YATTILAR!"
Yüzlerine Atatürk maskesi takıp her dönem yan gelip yattılar. İzmirli’nin can düşmanı olarak gördüğünü terör örgütleriyle gizli saklı anlaşmalar yaptılar. Yetmedi kendi içlerinde çıkar kavgasına tutuştular. Tepecik’teki kavgalar var ya bunun yanında çantada keklik kalır! 

Sizlerin oyuyla meclise taşıdıkları kişiler şimdi nerede? Bu seçimlerde sizlerin oyuyla seçileceklerin bir kısmının yarın nerede olacağını biliyor musunuz? 

''BU GENEL BAŞKANA GELEN POSTA KOYUYOR, GİDEN POSTA KOYUYOR''
Sırf bize kaybettirsin diye ortaya sürdükleri adaylara ne verdiklerinden haberdar mısınız? Böyle siyaset olur mu? CHP seçmenlerine bu yapılan reva mı? CHP'nin başında güya bir genel başkan var. Sabah erken kalkan, eline mikrofonu önce alan Özgür efendiden rol çalıyor. Bu genel başkana gelen posta koyuyor, giden posta koyuyor. Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor. Bay Kemal'in ahı bunları tutmaya başladı. Bir de tutmayın küçük enişteyi karakteri var. Zaten yarım gün mesai yapıyor.''

''BAY KEMAL'İN AHI TUTMAYA BAŞLADI''
Bay Kemal'in ahı bunları tutmaya başladı. Bir de tutmayın küçük enişteyi karakteri var. Zaten yarım gün mesai yapıyor.

''BİZDE KİBİR, RİYAKARLIK OLMAZ''
Bizde kibir, riyakarlık olmaz. Bizde eser ve hizmet siyaseti olur. İzmir'in yatırım eksiklerini en kısa sürede tamamlayarak, şehrimizin bu kayıp yıllarını hep birlikte telafi etmek istiyoruz.

''31 MART'TA MİLLİ İRADE BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ''
Ramazan Bayramı gelmeden önce inşallah 31 Mart'ta milli irade bayramını kutlayacağımıza inanıyorum.

''İZMİR'İ CHP ZİHNİYETİNE BIRAKMAYACAĞIZ''
İzmir'i bu CHP zihniyetine bırakmayacağız. Gerekenleri merkezi yönetim olarak biz yapacağız. Onca yılın ardından, kimsenin hayat biçimiyle derdimizin olmadığını kabul etmeyen kalmamıştır. Amacımızın, refah seviyesini yükseltmek olduğunu herkes gördü.''

0 Yorum

Yorum Gönder