Erdoğan'dan 'İzmir' zirvesi: Teşkilat tam kadro çıkarma yaptı!

AK Parti'de 2024 yerel seçimleri için aday belirleme çalışmaları hız kazandı. 

İzmir cephesinde de yapılan temayül yoklamasının ardından aday kadrosunun nasıl şekilleneceği merakla beklenirken, Ankara'da kritik bir zirve gerçekleştirildi. 

Ankara ve Adana teşkilatlarıyla birlikte genel merkeze çağrılan İzmir Teşkilatı tam kadro çıkarma yaptı. AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekilleri ve belediye başkanlarının yanı sıra 30 ilçe başkanı, 30 ilçe kadın kolu ve gençlik kolu başkanları da Ankara'daki kritik mesaide yer aldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan istişare toplantısına AK Parti üst yönetim üyelerinin yanı sıra AK Parti Genel Başkanı Hamza Dağ da katıldı. 

Kritik zirve hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, "3 kademe ilçe başkanları istişare ve değerlendirme toplantımızı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında; Genel Başkan Yardımcılarımız ve Milletvekillerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Artık İzmir’imizde 31 Mart zaferimize olan inancın, AK Partimize olan sarsılmaz güvenin rüzgarları esiyor...Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde İzmir’imizin hak ettiği eser ve hizmetlerle buluşması için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

0 Yorum

Yorum Gönder