ÖZGÜR ÖZEL:

Türk aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenaze törenin'de konuşan Özgür Özel. Recep Tayyip Erdoğan'ın gezi protestoları ile ilgili sözlerine cevap verdi; Erdoğan gezi protestocularının özür dilemesi gerektiğini söylemişti. Özgür Özel, Erdoğan'ın Atatürk düşmanlığı ile tepki çeken Kadir Mısıroğlu'nu ziyaretini hatırlatarak şunları söyledi:

"Gezi'de birinden özür dilenecekse, Vera okula babasız başladı. Vera'dan özür dileyin. Ben kavga etmem, vatandaşın derdiyle dertlenirim. Bir kavgam varsa vatandaşın yoksulluk, işsizlik kavgasıdır."

Mısıroğlu'nu Hatırlattı

Özgür Özel, konuşmasında Erdoğan'ın Kadir Mısıroğlu ziyaretini hatırlattı. Mısıroğlu'nun Atatürk karşıtı ifadelerini hatırlatan Özgür Özel şu ifadeleri paylaştı:

“Tayyip Bey, ‘Atatürk heykelleri yerde köpek leşi sürüklenecek’ diyen adam, ‘Atatürk’e zerre muhabbet besleyen ne ölüme, ne dirime gelsin’ dedi. Tayyip Bey, dirisine gitti ziyaret etti, yatağının ucuna oturdu, elini tuttu, gözüne baktı. Ölüsüne de beş tane bakan yolladı. Tayyip Bey, o zaman Kadir Mısıroğlu‘nun ifadeleri için özür dilesin bakalım. Yanına gitmekle, yan yana oturmakla, yanına varmaktan bu ifadelerin hepsi sahipleniliyorsa, hadi bakalım Tayyip Bey Ayasofya’ya ilk atadıkları imam, döndü İsmet Paşa’ya ‘İblis’, CHP’lilere ‘Kafir’ dedi."

Kasım 2025

Erken seçim konusuna değinen Özel, seçimler için 2025 Kasım tarihini verdi:

"Nasıl 31 Mart'ta millet doğruyu gördüyse ve verdiği karardan memnunsa gelecek sene kasım ayı son tarihtir. Tayyip Bey gelsin vatandaşı rahatlatsın. En büyük hakem karar versin. Biz yeterince küfür ve hakaret duyduk. Bunlara cevap vermediğimiz için de milletimizin teveccühünü gördük bundan sonra da böyle olacak"

"Hulusi Akar Arkasında Kimseyi Bulamadı"

Özgür Özel, kendisine tazminat davası açan Eski Genelkurmay Başkanı, AKP Kayseri Milletveikili Hulusi Akar ile ilgili şunları söyledi:

"Şaşırmadım. Hulusi Akar'ın arkadaşlarının bedduasını aldığını, hakkını helal etmeden öldüklerini söyledim. Hulusi Akar arkasında kimseyi bulamadı. O gün 500 bin lira açıp bugün 100 bin açıyorsa zevahiri kurtarmaya çalışıyor. Çıkalım hesaplaşalım. Benim arkamda benim söylediğim sözleri bilen, onu tanıyan silah arkadaşları var ve hepsi benim şahidim olmak için mahkemeye dilekçe verdi. Eskiden 'Su uyur Hulusi Akar diyorlardı. Artık akamıyorsun. Yavaş yavaş tarihin en kötü yerinde yerini muhafaza edeceksin. Kimse bulunduğu makama güvenip kabadayılık taslamaya çalışmasın."

 

 

0 Yorum

Yorum Gönder