TAKINTILI AŞIK, DEHŞETİ YAŞATTI

 

İzmir’de takıntılı platonik şahıs Bilal Habeş D, Yasemin Miraç Başkes’e dehşeti yaşattı. Genç kadın, tanımadığı takıntılısı tarafından defalarca sözlü tacize maruz kaldığını söyledi. Bilal Habeş D. İsimli takıntılı şahıs, genç kadının evini öğrenip buluyor ve genç kadını tehdit ederek aşağı inmesi için zorluyor. Bilal Habeş D. isimli takıntılı şahıs, mahalledeki bir çocuğu döverek Yasemin Miraç Başkes’in aşağı inmesi için 
kullandı. Korku ve çaresizlik içinde kalan kadın, çareyi aşağı inmekte buluyor. Takıntılı şahıs, ‘Benimle evleneceksin’ diyerek genç kadını tehdit ve zor kullanarak ikna etmeye çalıştı. Takıntılı şahsa karşı gelerek direnen Yasemin Miraç Başkes’i ikna edemeyince 4 el ateş etti. 2 kurşun genç kadının bacağına, bir kurşun kalçasına ve bir kurşunda karnına isabet ediyor. Ağır yaralanan kadın, olay anında bilincini kaybediyor ve bayılıyor. Karnına isabet eden kurşun bağırsağını deliyor.  

“*Olayın izi silinmiyor”*


Sağlık problemleriyle boğuşan Yasemin Miraç, “ tanımadığım biri tarafından dehşeti yaşadım. Şahsı tanımıyordum, arkadaş ortamında biri fotoğrafımı gösteriyor ve bana takıntılı hale geliyor. Defalarca istemediğimi söyledigim halde peşimi bırakmadı ve en sonda da evimi bulup beni zor durumda bıraktı. Mahalledeki bir çocuğu döverek gözünü karartan şahsın yanındaki iki kişi onu durdurmadılar. Şok içinde kaldım dehş*ti yaşadım ama yardım etmediler. Hala olayın etkisi altındayım. Bir ay sonra tekrar ameliyat olacağım. Olayın izi silinmiyor.” diyerek şikayette bulunduğunu belirtti. Kadınlar takıntılı şahıslar tarafından korku dolu günler yaşamasın! Özgürlük alanları kısıtlanmasın! Yasemin miraç başer, yaşadığı dehşet anları için adalet arayışında.

0 Yorum

Yorum Gönder